bråttom bråttom

Nu har jag försovit mig, igen... Jag fattar inte hur lärarna kan vilja att vi ska vara i skolan redan klockan åtta. FÖR TIDIGT. Men nu måste jag skynda iallafall, hinner inte ta på mig värsta kläderna så det blir rosa mjukisdress idag :) pusspuss hörs snart

Godnatt

Nu har jag ätit mat och kollat på tv, det blev Big mac meny idag hehe jag har faktiskt Aldrig i hela mitt liv ens smakat Big Mac tidigare. Konstigt kanske, men sant är det. Natti natti nu måste jag sova för att jag börjar klockan åtta imorgon faktiskt..

sola

Solade solarium idag med Emelie & Firat, Firat solade dock inte men han satt inne i samma rumn som jag och föll mig sällskap för att jag hatar att ligga i ett solarium i en halvtimme och bara vara helt knäpp tyst :P. Det stället vi solade på har väldigt väldigt bra priser och ger väldigt bra resultat och ligger på söder. 10:- för tjugo minuter och 15:- för en halvtimme, ska nog sola imorgon också faktiskt. :)


love you


Även när vi bråkar så vet du att jag älskar dig grovt mycket vad som än händer. & du är mitt allt älskling.


Bråk hela tiden...

Han fattar ju Ingenting :(


utelåst

Just nu sitter jag i min trappuppgång för att jag har glömt mina nycklar hemma hos pappa. Skit jobbigt för mamma är inte hemma så jag får sitta här och vänta i  ca. en timme eller nånting eftersom hon är på jobbet. Det bästa är att hon ska köpa med sig donken food till mig :D det gör mig iallafall lite gladara eftersom jag är så hiiiiiimla hungrig! :( Jag försökte ringa till sima men hon svara ju självklart inte så jag får väl sitta här och vänta. Tur att jag kom in i porten iallafall så att jag slipper sitta ute och frysa. För det börjar faktiskt bli ruskigt kallt ute.
Det här är ett skäl till att det inte är bra att ha skilda föräldrar att man glömmer saker hemma hos den man inte ska sova hos. Det händer alltid mig iallafall!
 Men det finns faktiskt bra saker med skilda föräldrar också. Om man redan har fått pengar av pappa eller nånting annat så behöver man ju inte alltid berätta det för mamma ;)

Den här fina bilden hittade jag på min lillebror Anton i min systers kamera när jag var hemma hos pappa nu i helgen. Han är jättegullig. Han har precis lärt sig att säga Emelie så när jag kom dit så sa han Emiliiiiii hela tiden. Och när jag och min syster skulle lära honom att säga hejdå till Firat så sa han Hei då byrååaat HAHAHAHAHA.


Kärleks frågor

Har du kysst någon idag? - Ja
Har du haft sex idag? - 
Har du ett förhållande? - Ja
När går gränsen vid otrohet? - Flirt eller liknande
Är du romantisk? - Ja
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja
Har du nångång slagit någon? - hehe aa
Har du lekt med någons känslor? - Inte vad jag minns
Länge höll ditt längsta förhållande? - Mitt nuvarande förhållande, snart åtta månader
Hur länge var ditt kortaste? -
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande såklart
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - NEJ FETT ÄCKLIGT
Är du en bra pojk/flickvän? - Ja, det tror jag.
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - Min älskling 
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Min älskling 
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Runt 16-18 tror jag
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej haha!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - yes, spikat
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpad


Bilder från igår











Lördag 26/9

På lördagen så vaknade jag ganska tidigt & Nala ville inte vara ensam så hon gick upp i sängen och la sig mellan mig och Firat. Jag somnade om och sen efter någon timme vaknade jag igen & då va Firat också vaken.
Vi låg i min säng & drack juice och kollade på Big momma's house. Jag ÄLSKAR den filmen! Den är sååååå rolig :D. När filmen va slut så tog vi en lång prommenad med Nala & sen när vi kom in så frågade Sarah
(min lillasyster) om vi ville ha nånting från Mc'Donalds. Vi beställde mat och sen kom pappa hem med den efter en kvart. Vi åt och sen var Firat tvungen att åka för att han & Johannes skulle åka till Ekerö och vakta Emmas hus för Emmas föräldrar skulle åka iväg till någon stäkting eller nånting sånt. Så dom var ensamma där över natten.
Så igår på kvällen så åkte jag & Emelie hem till Linnéa i Blåsut. Det var länge sen jag var med mina tjejer en hel lördagskväll. Dom som va där va Alexandra, Nikee, Sanna, Emelie, Linnéa & Carro. Dom skulle dricka. Vi lyssnade på musik och medans dom drack så gjorde jag toast och pannkakor. :) När jag skulle gå till tunnelbanan så funkade den inte för att någonting hade brunnit på spåret i Gullmarsplan... Skit irriterande så jag gick tillbaka till Linnéa & väntade där tills t-banan funkade igen. Sen funkade den och jag och Emelie åkte hem. När vi åkte så kom Anna, Beatrice & Lisa. 
Vi gick av i Slussen & tog en cigg. Där mötte vi på Rosanna & Emiliana så jag tog sällskap med dom hem eftersom att jag och Rosanna är nästan grannar :).
Så såg min lördag ut...
PUSSPUSS.


(bilder hemma från Linnéa kommer senare)


Fredagsmys

Heeejsan, Jag har inte haft tid till att uppdatra bloggen nu under helgen men iallafall så var jag ledig från skolan i fredags så Firat kom hit och vi tog det lugnt hemma hos mig hela dagen. Sen på kvällen så köpte pappa hem pizza :), Efter maten så gick vi ut med Nala och tog en cigg och mötte ElinPeln :). Sen gick vi hem och Firat åkte & mötte Johannes i stan så jag gick och köpte chips. Sen när Firat kom tillbaka så åt vi chips och drack läask. Sen försökte vi sova fast det va så himla varmt så vi somnade inte fören klockan tre typ.


Mums kebabpizza


???


det kan bara inte vara sant.
Kevin Federline? nej det kan inte vara sant :s


Good Night 01:19

Jag är jävligt trött och har ingen aning om varför. Jag har tagit det lugnt hela dagen idag ju. Först var jag hemma och pratade med mami. När hon åkte till jobbet runt elva så åkte jag hem till Firat och spelade tv-spel. Sen på kvällen så åkte jag och mötte Elin vid Skuru skola, vi tog en cigg och pratade lite sen så rullade vi hemmåt. Jag har inte varit hemma hos papi på jättelänge. Det är faktiskt skönt att vara tillbaka för huset är ju rätt så stort och väldigt mysigt. :), jag har saknat allt. precis att, Pappa, Eva, Sarah, Anton och katterna. :) Eftersom jag började i Farsta gymnasium så bor jag bara hemma hos mamma nu för tiden för att få det lite närmare till skolan.
Imorgon ska Firat komma hit på morgonen för att jag är ledig imorgon sen på kvällen så ska pappa köpa med sig pizza till oss. Det va länge sen jag åt pizza. Åh vad gott det ska bli :D'


Mina söta älskade syskon..





Jag just nu haha över trött

P&K nu måste jag sova. Godnatt!


Mamma

Jag vill bara säga att jag älskar min mamma så grovt mycket. Hon är den bästa mamman i hela världen.  När vi umgås har jag alltid roligt(förutom när vi bråkar såklart HÄHÄ) Mamma,  För mig så är du som en stotesyster. Jag kan berätta precis allt för min mamma.Utan henne är jag ingenting. Ibland kan man glömma hur mycket ens egen mamma egentligen betyder för en. Utan henne skulle jag aldrig funnits så hon är ju en del av mig. Det jag vill komma fram till är att jag älskar min mamma väldigt väldigt mycket :)

MIN ÄLSKADE MAMMA


Höst

Hösten har verkligen börjat närma sig.
Igår så följde jag, Emelie & Xemgin med Firat till Stockholms tingsrätt för att han skulle gå på polisförhör angående en skitgammal händelse. Medans Xemgin och Firat va där inne så väntade jag och Emelie utanför och tog lite foton på Nala.








movie time

Jag gjorde nyss ett prov i arbetssätt & lärande, jag hade inte pluggat så mycket så jag vet inte om det gick så bra. Men jag gissade på många frågar och skrev vad jag trodde. Hahah man måste ju iallafall chansa :P Hoppas det gick hyfsat bra iallafall.
Just nu sitter vi och kollar på film i klassen, vi kollar på en film som heter "Farliga sinnen" Den är exakt lika som min absoluta favoritfilm Freedom writers. Jag älskar den. Freedom Writers är en nyare variation av filmen.

FREEDOM WRITERS




Sångaren Mario är med i Freedom writers


En av mina största idoler April Lee är oxå med i filmen.Jag älskar henne!


Samhällskunskap

Heejsaaan :) jag har tråkig samhällskunskap med Christina. Hon är precis som Arne. Jag hatar dom två. Skit jobbiga men men man är ju här för att lära sig. Tur att man går i samma klass som Sinem och Sima iallafall. hahahah Dom  kan Alltid få mig åp bra humör. Hahahaha jag skrattar alldeles för mycket när jag är i skolan. Haha. Jag har en riktigt grov mensverk skit jobbigt. Orkar egentligen inte ens skratta. Men vad fan ska jag göra hahahahhaha.
Just nu sitter jag och Felicia och skriver om vänsterpartiet. Eller Felicia skriver och jag hjälper henne lite. hähä "hjälper"
Jag ska iallafall åka till haninge snart. Måste till tandläkaren och fixa en sak. Sen ska jag, Sima, Emelie & kanske Firat röka vattenpipa. :)

pusspuss


Tattoo?

Jag har länge tänkt på att göra en tattuering faktiskt. Jag vill bara hitta en fin text. Jag tänkte på att skriva min mammas namn (Jeanette), antingen så vill jag ha tattueringen på höften eller i nacken. Det lutar mer åt nacken för att jag tror att när man bler gravid eller går upp och ner i vikt så kanske tattueringen på höften försörs.







Godmorgon

Idag är det lördag & jag älskar lördagar! :), Jag, Firat, Johannes & Emma ska åka hem till emma på Ekerö och kolla på film och så, sen på kvällen ska vi nog dricka lite ;). Det var jätte längesen jag drack alkohol för det hände en liten olycka sist jag drack... Det gick inte så bra och jag fick i mig lite för mycket alkohol.
Igår när jag skulle åka och möta Firat i Norsborg så var han med Ibbo & Johannes. Ibbo låg helt däckad i tunnelabanan och Johannes & Firat sprang runt som idioter. Jag hatar när dom dricker tillsammans. Sen åkte vi iallafall till Bredäng och lämnade hem Ibbo och mötte Emma vid tunnelbanan. Sen åkte jag hem och sov. :)


Firat, Johannes & Ibbo för ett tag sedan på Johannes födelsedag.

shhh...


Lindsay Lohan


Rihanna


Lily Allen

Haha

 

- SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ? -
Jag vill göra båda faktiskt
2. vara seriös än rolig ? - Rolig såklart
3. dricka röd eller grön mjölk ? - blä inte mjölk
4. brinna upp eller drunkna ? - Helst inget :s (a)
5. umgås med dina fiender eller föräldrar ?- Mina föräldrar såklart

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
Ja
2. sol eller måne ? - Sol
3. vinter eller höst ? - Vinter
4. vänster eller höger ? - va (?)
5. soligt eller regn ? - jag Älskar sol. Jag önskar att regnet inte behövdes.
6. vaniljglass eller chokladglass ? - Chokladglass

- OM DIG :
1. Hur mkt är klockan just nu ? -
14:35
2. Fullständiga namn ? - Emelie Rebecca Maria Greiff
3. Vart vill du bo ? - USA
4. Hur många barn vill du ha ?- Jag vet faktiskt inte, men mins ett iallafall
5. Vill du gifta dig ? - Ja. Med Firat
6. Rullar du spagetti eller skär du den ? - Rullar
7. Har du ätit sushi ? - Jkag har smakat. Men det är ingenting för mig. Jag avskyr fisk! blä
8. Lyssnar du på nu ? - Busta Rhymes ft. Akon - Arab mony remix
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - müsli
10. Humör ? - irriterad

- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. Kysst någon ? -
Haha ja
2. Sjungit ? - Haha ja säkert, jag sjunger alltid utan att tänka på det
3. Blivit kramad ? - yes
4. Känt dig fånig ? - Nää
5. Saknat någon ? - Saknar min älskling
6. Dansat galet ? - nej
7. Klippt håret ? - nej
8. Gråtit ? - faktiskt
9. Ljugit ? - Usch nej
10. Haft sex -



- GREJER :
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen ? - mm

2. Har du en hund ? - Ja en pitbull somheter Nala
3. Sover du helst sj eller med någon ? - Med älskling
4. Tror du på spöken ? - Haha ja!

 


Min söta lilla vovve

Myskväll

Igår var jag med Firat hela dagen. Jag mådde inte så bra så jag gick tidigare från skolan och åkte hem till honom och vilade. Sen mötte vi Emma och Johannes och gick med dom till mälaren för att Firat och Johannes skulle fiska. Nala badade för första gången, men hon gick bara i med tassarna nästan. Hon försökte fånga ankor. haha.
På kvällen började jag och Firat bråka så jag åkte hem istället. Jag blev lite gladare när jag kom hem för att mamma hade varit och stor handlat. Det första jag såg när jag kom in var en back med chips påsar! tre påsar med sourcream & onion och fem påsar med ostbågar. Det var extra stora påsar oxå hahahahaha. Nu ska jag ble tjock !



Jag och mamma kollade på CSI och åt kanelbullar och drack cola.
Ikväll kanske Firat ska sova hos mig. Puss och hej leverpastejj!

-


Så snygg

Cassie är den vackraste tjejen i hela hela värden. Henne skulle jag inte banga på att se ut som. Absolut inte! Finast av alla. Det finns ingen vackrare.



Jag skulle själv aldrig våga göra såhär med mitt hår men är man snygg så är man! Hon passar verkligen i ALLT.


Lady Gaga

 

Ärligt talat så ´har jag alltid haft någonting emot Lady Gaga. Jag gillar absolut inte henne. Hon är en av de sämsta artisterna jag vet. Och nu gillar jag ju henne ännu mindre när hon inte ens kan stå för att don är en kille! haha. Jag är nästan säker på att hon verkligen är tvåkönig.

Man ser ju att hon har nånting annat än en pussy mellan benen.


Christina Milian gravid!

http://www.youtube.com/watch?v=U7ufT0poRJc



Blivande föräldrar


Lördag 12/9

Godmorgon! Jag har varit vaken ett tag nu faktiskt, för att Firat sov hos mig i natt och han skulle upp tidigt och jobba så jag vaknade av telefon larmet kvart i sju. Vi låg och pratade lite sen skulle han ta tåget som gick kvart i åtta. När han hade åkt så fixade jag min dator. Jag åt nyss frukost, jag brukar inte äta frukost så ofta men mamma hade köpt jätte goda och färska frallor. Så jag gjorde i årdning ett glas O'boy och en macka med ost och gurka.


Jag visste såklart att det är väldigt mycket socker i O'boy men när jag läste på förpackningen exakt hur mycket socker det innehåller så blev jag ändå chockad. Nästan 80% socker! på 100g är det 79,5g socker. Jag tror nog jag ska lugna mej lite med O'boy hedan efter. Jag dricker det oftast flera gånger om dagen.

Idag har jag verkligen inga planer om hur dagen ser ut. Jag kanske ska ta en sväng förbi Haninge centrum, jag vet inte riktigt wmen jag tror det. Sedan kanske jag åker till Norsborg och hämtar min älskling Nala. :)



Min lilla prinsessa är sötast i hela världen :)


sjuk? :(

hejsaan :), det känns som att jag håller på att bli sjuk:(. Eller så har jag bara varit ovanligt trött.
Jag slutade tjugo över elva idag, väldigt skönt faktiskt :) Efter skolan så mötte jag Emelie i stan, vi gick och kollade runt i affärer, vi båda letade efter en varsin kavaj. Sen mötte vi upp Firat Bea och Hanna. Jag skulle vakta Hannas hund Kira medans hon skulle köpa kläder. När hon va klar så lämnade jag tillbaka Kira och jag, Emelie, Firat och Xemgin åkte till Slussen och hämtade pengar utav min mamma. Sen åkte vi och åt mat inne i stan.
Senare på kvällen mötte vi Murre och tog det lugnt i Örnsberg. Nu är jag hemma :) och det första jag gjorde va att ta en dusch, nu sitter jag framför teven och äter chokladbollssmet och dricker cola. Ska gå och sova snart så godnatt och sov så gott ! :) <3



Den här kavajen gillar jag och den ska snart bli min!

23:25

shululuu :)
Jag kom nyss hem, har varit i Norsborg med Firat, Nala och Charbel.
Dagen började med en stressig morgon, min mobil hade stängt av sej av någon konstig anledning under natten och alarmet ringde inte. Jag vaknade iallafall utav mej själv och skyndade med att klä på mej kläder och packade min väska sen skyndade jag mej till tåget. Jag mötte Sima på tåget och sen när vi hade gått av i Farsta strand för att ta tåget så hittade jag inte mitt busskort så vi va tvugna att ta tunnelbanan.
Efter skolan åkte jag hem för att tvätta mattan. När jag va klar så åkte jag till Dalen och mötte Jaffar och lämnade pengar till han. Sen åkte jag vidare till Norsborg och åt mat med Firat sen mötte vi upp Charbel och va med honom ett tag och nu sitter jag här hemma och dricker cola haha
Jag börjar klockan åtta imorgon så jag tror jag ska gå och sova snart. Ska bara kolla klart på NCIS med mamma.


haha jag va bara tvungen att visa den här fula bilden :P


GODNATT XX

Arne bajse

Tjeeena, :D
jag sitter i klassrummet och har engelska lektion med Arne . Hahahahah ärligt talat den sämsta läraren man kan ha.Han klämde mina fingrar i min dator förra lektionen. :( Vi ska kolla på en engelsk film som handlar om en tjej som är likte slampig. Den är ganska bra faktiskt haha.
Idag efter skolan ska jag möta Firat sen ska vi hem till mej och äta middag med min mamma klockan sex. Vi ska äta thai mat chicken panang curry det är skit gott en av mina favorit rätter.
Han ska komma till min skola halv fyra då ska vi gå till farsta centrum och köpa kläder.
jag skriver mer ikväll och berättar hur det gick på middagen med mamma och Firat haha det kommer säkert gå bra pusspusspuss


arbetssätt och lärande

HEEEJSAN :) jag sitter i klassrummet och har lektion med Anna. jag borde egentligen plugga till provet vi har imorgon men jag sitter och är inne på msn och smsar med Fira. Jag måste verkligen plugga järnet när jag har kommit hem. Jag har inte lämnat in en enda uppgift sen jag började skolan nu efter sommaren. Jag vill ha tillbaka sommarlovet. jag är så himla trött på kvällarna efter skolan och orkar inte gå upp på gornarna. 
Idag ska firat komma hem till mej vi ska gå ut med Nala och sen kolla på film eller nånting.

  




♥♥♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0