Single ladies

Just nu e jag hemma med Beatrice, Emelie & Emelie. Westcoast har precis färgat håret och jag och Emelie åt nyss kycklingkorv med couscous & vitlökssås haha konstig blandning. men men de va skit gott! haha jag hade ingenting att göra så jag började lyssna på Alvin & gänget hahaha älskaaar dom, såå himla söta, MÅSTE bara gå och se filmen på Bio någon dag!! Imorgon kanske :D Nu iallafall så ska vi börja fixa oss & sen gå ut :D PUSSPUSS BLOKKHEEEN


Lördagsgodis

Snart ska jag & Beatrice till Vårby gård och kolla på en vovve. Vi kanske ska köpa den :), den är supersuper duper söööt, har visserligen bara sett fyra bilder på den hittills men ska ta bussen snart till Vårby & möta gulleplutten :D När vi har kollat på hunden så ska vi möta Emelie & Emelie sen ska vi hem till mig och kolla på film & åta nånting gott eller nått sen leta fest haha Skit skönt mami åkte till Örebro & kommer hem imorgon så den här lördagen ska INGEN förstöra :D Haha.


Jag älskar min MAMI bääst i världen, hoppas allting löser sig skönt att åka iväg från allt


Freaky friday

Tjeeena, måste bara berätta om festen igår, Roni tog dit oss för Ludde fyller år idag så vi skulle fira honom men festen blev såklart fucked up, masssa små fjortisbrudar. Och alla ankladgade varandra för att ha baxat varandras saker. De anklagade såklart oss (mig, Emelie, Emelie & Beatrice) för de inte kände dom så bra. Men i slutet av festen så var tydligen allting hittat FÖRUTOM Emelies iPod touch. Så man börjar ju undra vilka som va baxare egentligen. Åhhh nej glöööömde bbara säga det viktigaste av allt Asoow ni kommer inte tro men daaaah Desireé nilssons kille avslöjade sig på festen ASSO hahahahahahahaahahahahahahahhahahaahahahhaahhahahahahaha. Haha Jontee skäms du inte! jo det gör han haha


Weekend ♥

Nu är det heeelg :D, vi är lediga idag så den här helgen blir extra lååång. Ska snart åka & sola med Beatrice men först måste jag städa mitt rum hähä HATAR att städa. Efter vi har solat så ska vi hem till Bea, jag ska färga mitt hår (svart) & äta pizza & föra sen kanske vi taggar till Nacka eller hittar någon fest nån annanstans :D

Grattiiiis till Shahad & Hulya som fyller år idag och grattis i förskott till Natalie     


Emelie

Haha måste bara skriva några ord om söta Emelie Björk, Du är som ingen annan. Har inte känt dig länge alls men du verkar vara en av de ärligaste personerna jag någonsin lärt känna. Du får mig att må bra när jag är nere & mår dåligt. Som sagt så har vi inte känt varandra länge men de dagarna vi har spenderat tillsammans har alltid varit roliga.
PUSS på dig sötis! du är bäst ♥




How do I breath?

It feels so different being here,
I was so used to being next to you,
Life for me is not the same,
There's no one to turn to.
I don't know why I let it go too far,
Starting over - it's so hard.
Seems like everywhere I try to go,
I keep thinking of you.
I miss you so bad, I can't sleep.
I wish I knew where you could be.
Another dude is replacing me,
God this can't be happening.


I love you TO much


Lägg ner

Jag tänker bara förklara för er alla att jag redan har lagt ner det här "bråket" om folk vill fortsätta, sure gör så ;), Och jag tar inte åt mig av vad ni skriver om mig. tyck att jag är ful. Tyck vad ni vill jag har inte sagt att ni alla ska älska mig eller tycka att jag är fin eller vacker. Jag har faktiskrt andra problem att ta hand om. Folk kan snacka hur mycket de vill, bara barnsligt enligt mig. so keep on talking about me, I don't give a damn shit. Jag tänker inte sitta och snacka skit om er hit & dit.

Det jag skrev om Challie kanske var onödigt att skriva men jag står för vad jag säger & tycker. Och jag tycker inte om henne, skulle själv vilja slå henne egentligen men har aldrig gjort det bara för att jag tycker att det är onödigt och barnsligt. Jag accepterar iallafall att ni inte tycker om mig.

Fortsätt hata mig ni som gör det. jag kommer iallafall inte lägga ner mer energi & tid på det här.


Peace


lovemymom

Nu har jag & mamma kollat på Johan Falk, den var faktiskt bra. :) haha vi köpte sk*t mycket godis & chips så nu är jag helt proppmätt igen. Ska göra klart en läxa nu & sova för de e ju skola imorgon igen..
Good night


Mitt allt
Haha jag hittade den här gaaaaalet gamla bilden på mig i mammas dator

foodtime

Jag & Bea har bara tagit det lugnt hemma hos mig hela dagen, skönt eftersom det ändå inte finns så mycket att göra en söndag. Vi lagade nyss mat haha jag åt så mycket att jag fick ont i magen, nu ska Bea snart hem & mamma kommer och hämtar mig snart med bil så att vi ska till Maxi & köpa candyyy :D Sen ska vi kolla på Johan Falk tillsammans. Lite mysigt faktiskt för att på senaste tiden har jag inte umgåtts med mamma så mycket.. har haft för mycket kärleksproblem kanske haha.

Peace♥


varför älska när man kan hata

Haha träffade Crystal för nån timma sen, vi hade mycket att prata om :D. Så skön hon är, hoppas NÅGON har insett att det inte är så bra att vara uppkäftig även fast man är full. Min dag var räddad igår haha skrattade hela f*cking dagen.
RÄTT ÅT DIG. säger jag bara.


weekEND

Den här helgen var galen hade fullt upp hela helgen, i fredags taggade jag & Beatrice till Vällingby och träffade några kompisar och drack, tiden gick så j*vla fort klockan hann bli jävligt mycket tills vi taggade där ifrån men iallafall efterår så åkte vi in till stan och mötte EmelieB. Haha på tåget p väg till stan träffade vi Kim HAHA han va skiiiiiit packad, Han gjorde våran kväll skiit rolig. Vi mötte iallafall Emelie sen träffade vi Sean en snabbis sen åkte vi hem, va hemma typ vid fem haha deckade direkt när ja kom hem.

Igår, lördag så va jag med min Brooor Sebbe hela dagen sen mötte jag Bea, vi taggade hem till min pappa i Nacka & hämtade några papper & åt. Sen gick vi hem till Robin & va med Sebbe, Simon, Roni, lilla Julle & Erik haha, efter det åkte vi till stan & mötte Emelie och Skeeen sen hemåt haha.

Nu sitter ja och väntar på Bea & försöker plugga haha, är helt död.

Peace


GoodMorning

Godmorgon, orkade verkligen inte gå upp ur sängen i morse men nu e jag iallafall i skolan och chillar med Sima HAHAHA :D, igår var jag på Bio som sagt. Först åkte jag & Bea till stan och kollade om det fanns några biljetter kvar men det var helt slutsålt sen åkte vi till Kista men där ville inte Sebbe kolla på Bio och det fanns nästan inga beljetter kvar där heller så till slut så åkte vi ända till Vällingby för att se Snabba Cash, jag var inte alls nöld med filmen. Jag blev sk*t besviken den var inte alls bra.. men men livet är ju hårt haha 
 


movietime

Idag ska jag, Bea och två hemlisar gå på Bio & se Snabba cash. Skit kul :D haha skulle hämtat pengar av F idag men han ljuger som VANLIGT :D men vad fan ska man göra. ska gå & äta nu haha hoppas filmen är jälvigt bra för annars har jag haft för höga förhoppningar. Tur att jag inte har läst boken för alla som har läst den blir typ besvikna när de ser filmen 


schoool

Just nu har vi administration men jag kan inte konsentrera mig för att mina tankar är någon annanstans, varför ska kärlek vara så j*vla svårt, varför kan man inte bara gå vidare när man vet att det är det enda som finns kvar att göra..


gårdagen

Igår efter skolan hade jag och Bea absolut ingenting att göra så vi åkte hem till mig och bara kollade på tv och åt chips & ostbågar haha tillsammans är vi Sveriges största tjockisar.
Men vad ska man göra haha när de inte finns något roligare att göra så äteeeer vi :D När Bea hade åkt hen kom mamma, vi snackade lite & solade sen kollade jag Paradise Hotel haha bara för att reta lilla Cheeesseeen (:


Snabba cash

Måsteeeee se filmen men vet inte med vem haha alla har ont om pengar just nu :(


Skitsnack

Haha sitter i skolan och har skiiiiit boring, skit tråkig dag.
Haha folk snackar så mycket, de e ju bra att alla andra vet mer saker om mig än vad jag själv vet om haha, keep on talking bitches haha I don't give a f*ck :D

Det kommer nya dagar och livet rullar haha ska med mamma till Egypten 28/2, fett sköönt :D och kryssning med kusinerna 5/2



tick tack on the clock but the party don't stop

Jag vet inte vad som har hänt mellan mig & klockor men nånting har iallafall hänt. Blev helt kär när jag nyss såg den här klockan haha ♥


Love is pain

Kan inte tro på verkligheten det får inte va över, du är den enda för mig & allt som jag behöver. Inget kommer nånsin bli det samma igen, jag längtar efter dig & jag saknar dig än. Du var allt för mig gubben fan vi gjorde allt ihop. Jag trodde faktiskt att det alltid skulle va vi två, vi var ju gjorda för varan? Men bäst att bara skita i allt och börja om igen. Men hur ska det går när bara du finns i mitt huvud? Allt jag tänker på är dig och det vi gjorde.
Vet du hur mycket SKIT jag tog emot för din skull? Vet du hur många vänner jag svikit för din skull? Kommer du ihåg vi kunde skratta åt allt. Mitt hjärta är öppet & alla bara strör salt. Det gör och & skälen bara svider när jag som vanligt, tänker tillbaka i tiden. Tiden det var du & jag, tiden det var vi två. Du vet precis som jag att en gång var det faktiskt så. Känna lycka med dig igen & hålla din hand igen kan du inte fatta, Jag saknar dig verkligen. Du såg mig innan någon annan sett mig. Men jag förändrades sen dög jag inte åt, nej. Du älskade mig så som jag en gång var, men det gör du inte längre och det sårar mig idag.

Nu lever du ditt liv & nu lever jag mitt, man måste ta en dag i taget. Och sköta sitt. Men jag tänker på dig varje dag, varje minut. Jag hoppas denna saga kommer få ett lyckligt slut. Det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig, du var så jävla mycket, du är ALLTING för mig. Du var den jag kunde prata med när jag mådde skit, det är tack vare dig som jag tagit mig hit. Alla minnen som vi skpat har du glömt varenda en? Jag vill bara ha tillbaka tiden med dig igen, Vi hade ett språk som ingen annan förstod. När jag kollade på dig förr så stod du och log, men nu när jag tittar på dig ser du inte mig du tittar förbi som om du aldrig har kännt mig. Det sårar mig, spela roll vad jag gör du märker inte mig du varken ser eller hör.


Skärholmen

Här om dagen var jag med Emelie 1 & 2 och Beatrice i Skärholmen och åt och kollade på kläder.


En klocka jag köpte
(bilden är tagen med min mobil man ser inte så bra)



Så jävla gullig sko, jag önskar jag hade barn.. haha men väntar lite med det ändå

Shopping gina tricot










Good morning

Gomorron gomorron, jag har inte sovit mycket alls inatt hehe. Först igår när jag kom hem vid två eller vilken tid det var så kollade jag på en film som heter Loveless in Los Angeles, ganska bra film faktiskt. Sen när den var slut så kunde jag inte somna så jag kollade på Paradise Hotel istället och Annelie en av mina favoriter åkte ut :(, men aa iallafall efter det så somnade jag (klockan halv fem slutade Paradise Hotel) och sen klockan nio väckte mamma mig för att hon skulle till jobbet hon vill inte att jag ska sova hela dagarna eftersom den där j*vla skolan börjar IMORGON! :o
Men ja nu ska jag iallafall åka och träffa Beatrice inne i stan :)

Jag & Beatrice en dag under lovet hemma hos Emelie

2010 ♥

Nu är det nytt år, nya tider. Jag ska skaffa jobb och när skolan börjar så ska jag verkligen satsa på höga betyg och plugga på lektionerna :), Ronja har oxå lovat att sköta skolan (a) hehe vi får väl se hur det går haha.
Nu har jag iallafall varit tillsammans med min baby i elva månader om lite mindre än en vecka, det känns bra. Han har sovit hos mig nu i flera dagar, jätte mysigt :).


Min söta älskling på nyårsafton ♥
I love you

ny start :)

Haha nu var det faktiskt jätte jätte länge sen men nu ska jag börja uppdatera bloggen igen, gjorde en ny blogg men haha glömde lösenordet så nu ska jag börja blogga här igen :),
Det har hänt jävligt mycket sen jag skrev sist men aja nu är det ändå nytt år så man kan ju börja skriva på nytt igen :D.
Jag hoppas att alla kommer få ett bra nytt år. :)

RSS 2.0