magdans vs. boxning

 
Jag vill börja på både boxning & magdans, vet inte riktigt vad jag ska välja hähä, kankse börjar på båda till slut :)?


DIDEM


BEST DIDEM


TURKIYE

I sommar blir de Turkiet igen :), åker i Juni och ska vara borta en månad med Firre å hans familj, skit skönt fan, bara sola bada och äta fett me god och mycket mat hahaha. Vi ska först åka till byn några dagar sen till Izmir och har redan hyrt en lägenhet :), förra året va jag i Side med min familj i två veckor, höll ju på att dö av värmen, hur ska jag då klara en hel månad haha :)

 


JANE

bästa & gladaste hunden i världen!






sötis grejer






ska köpas :)




VILL HA






bye bye winter






Tuung film

Den här filmen va ju bara tung tung tung!


alvin and the chipmunks

BÄSTAAAAA haha, jag såg filmen igår och höll på & dö hela tiden! gud va söta dom är, blev helt käär i tjockisen :D


-

Värmen har ju kommit nu, kan solen kika fram oxå kanske ? :D


ge mig



helt tuuuung baseball jacka


First time I saw you, I was scared to touch you. First time I touched you, I was scared to kiss you. First time I kissed you, I was scared to love you. But now that I love you, I'm scared to lose you


summer feeling

Jag blir så glad av solen! vaknade upp idag ganska sent för att jag gick och la mig typ vid 7-8 tiden på morgonen haha, ja va ute hela natten och åkte moppe :D När jag vaknade på eftermiddagen så gick jag ut på ballkongen för att ta en morgon cig. Då va det ju Värsta sommar känslan, folk satt på gården och grillade och barnen lekte och sprang runt och det jag älskar mest, det är när allt grus från marken är borta! då känns det verkligen som att sommaren snart e här!


yeah


VILL HA


världens bästa parfym











sötnöt


RSS 2.0