SHOPPINGDAG MED PAPPA & LILLEBROR


Mjukisdress BIKBOK 400 kr




Klänning ginatricot 199 kr

När jag kom hem gjorde jag iårdning en fet grekisk sallad ocg satte mig på balkongen & njöt av vädret



EFTER REGN KOMMER SOLSKEN





Jacka / H&M, Linne / H&M, Jeansleggings / Cubus, Väska / ginatricot, Skor / fråga Ronja haha


BABY I'M A ROCKSTAR


GOODMORNIN'


TRUE LOVE


LUNCH

Har suttit hemma & kollat på tv hela dagen, gjorde mig nyss en god sallad med fetaost


Mums


ILLEGAL BEAUTY

kim kardashian must be en av världens vackraste kvinnor!











SHE GOT THE CURVES



real love




It's fRIDAY

Idag e de fredag fett med nice :) börjar bli lite sjuk oxå, gick inte till skolan idag så de blir att ta det lugnt hemma. Kolla på film eller nått, va nyss i centrum och lämnade tillbaka några kläder & köpte lite gott till ikväll. Ska ta och äta lite sen middag nu sen kolla lite teve eller nått :)

 


DAGENs



Linne / H&M, Leggings / H&M


VA MED DUNJA I BIBLAN IDAG


Linne / ginatricot  Mörk gråa Leggings / BIKBOK


every day am' hustelin'


BAKE A CAKE

Igår after school hade jag ingenting att göra medans jag var ensam hemma så jag bakade brownies med kokos på, asgoda blev dom.




Presenter


Min absoluta favorit parfym men ska dock byta skorna till vita eller helsvarta.
(parfym av mormor, skor av storebror)


BILDER FRÅN HELGEN



Fredag - Åkte hem till mammas bror och mina kusiner nästan direkt efter skolan. Vi grillade och drack. Sov kvar tills Lördagen.

Lördag - Solade & lyssnade på musik hela dagen med kusinerna, senare kom mormor & fikade. Grillade igen på kvällen, sov kvar en natt till. MYSIGT.

Söndag - Vaknade tidigt, mamma skjutsade mig till pappa för att mina släktingar skulle komma dit på fika, Vi fikade & jag fick pressenter (a) Jag lekte med min söta lillebror hähä & åkte lite moppe i regnet.


Haha var bara tvungen






Min söta lilla kusin Leo som bara är två månader gammal. SÅ söt !


Wathermelon

så härligt väder idag, sitter ute på ballkången o solar & äter vatten melon, livet är ju bara för härligt ibland :)


yo


Happy b day too me

Haha helt egoistisk


B-day

SUPER SWEET 17 haha Idag va de min födelsedag :)
Fick pengar av mami på morgonen innan jag gick till skolan för att hon skulle jobba hela dagen, hon sa att jag skulle gå och köpa kläder efter skolan, Jag gick till centrum & handlade kläder från ginatricot & BIK BOK sen när jag kom hem utanför porten så stod pappa och min lillabror Anton där med tårta och pizza, vi väntade på min storebror & lillasystersen gick vi hem till mig och åt o snackade :) , jag fick en jätte fin blomma av världens bästa papi, sen när dom hade åkt så gick jag till ICA & köpte en Ben&jerrys brownie and cookie dough och en vattenmelon. På söndag ska jag till pappa och grilla o så :) imorgon åker jag till kusinerna med mami & stanna tills på fredag, lägger upp bilder imorgon på vad jag köpte idag good night :*


Typ så såg tårtan ut de va en passionsfrukts cheesecake väldigt syrlig men sjukt god


Yeah that's sexy


SOOOOL

DUNDER VÄDER idag ju! kändes ju som sommar. Har vart hemma nästan hela dan och tagit det lugnt. Gick för nån timme ut på en promenad till rudan i de härliga vädret, svettades så varmt var det! När jag gick ut så stod det på termometern att det var över 30 grader i solan, en sån här dag skulle man ju varit ute och grillat med vännerna. Hoppas det blir bra väder tomorrow oxå :)


Don't matter baby


JAG ÄLSKAR DIG


SWEET 16

Sitter just nu och kollar på The Hills, röker vattenpipa och kollar lite på internet vad jag ska köpa med pappa när jag fyller år, för vi ska faktiskt ut o shoppa som födelsedagspresent. Brukar få nästan vad jag vill av pappa, men kollade nyss på tre avsnitt av My Super Sweet 16 på MTV. Där kan man iallafall säga att de verkligen får EXAKT vad de vill, blir avundsjuk på hur de bor! en vacker jag lever jag också i USA ;) !


Nytt inköp


Jeans jacka från Gina Tricot


TUNGASTE


YOU KNOW WHAT I MEAN..


..Love U...


WEEKEND

TJA, sitter bara hemma & är skitglad över en break från skolan, vi grillade idag med Gabbi, Emilio & lilla Emilia. mysigt i det här underbara vädret, :) nu tar jag de bara lugnt och smälter maten, ska snart kolla film (The rock walker), äta chips o röka lite vattenpipa. Hade ju nationella provet i matte idag, det gick nog bättre än jag hade förväntat mig faktiskt, fast jag blev besviken när jag skulle göra den sista "stora" MVG frågan, allt gick bra tills jag glömde hur mycket pi va..
Nu ska jag iallafall ta och lyssna på lite music, Have a good evening every 1, Love. E


HAR FASTNAT FÖR LÅTEN




PROV

Nationellt prov imorgon i matte, hoppas verkligen att det kommer gå bra! vill bara att det ska bli sommar lov, men måste ju få godkänt i matte och engelska så jag slipper sommarskola annars blir de ju kanske ingen Turkietresa.. hoppsa hoppas hoppas :)


<3


JAG VILL UTONLANDS

Thailand 2008

Mamma & jag Thai 2008

Jag & morbror Thai 2008

Jag & mamma Thai 2008

Jag, mamma & Sarah Thai 2008


Mormor & mamma Thai 2008

Jag & mamma Thai 2008

Mamma Thai 2008

Elefant tur Thailand 2008

Jag & lillasyster Thai 2008

Maamii Thai 2008

Haha jag i hotellet

promenad på stranden i Phatong


SPela spel vid baren

Mami gjorde tattoo


(:


VÄRLDENS VACKRASTE KVINNA







RSS 2.0